Zvezde i tračevi

"NEKAKO S KOVIDA": Pevači osudili organizaciju koncerta u jeku epidemije - Zovite Crvenu jabuku da vam peva na svadbama!

Autor Dragana Tomašević

Bend Crvena jabuka održao je dva koncerta u beogradskoj Kombank dvorani. Ovim povodom su se oglasile kolege i osudile postupak organizacije okupljanja tokom pandemije

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Grupa "Crvena jabuka" održala je koncerte u Kombank dvorani dve večeri zaredom, 8. i 9. marta, čime je Kombank dvorana prekršila protivepidemijske mere koje su na snazi u Srbiji i biće joj izrečena kazna.

Kombank dvorana se pozvala na ono što je dozvoljeno ustanovama kulture, ono što se odnosi na pozorišta, ali to pravilo nije primenjivo za koncerte, navedno je u Vladi, a ubrzo nakon objave ove vesti, oglasile su se kolege pevači i osudili postupak organizacije ovakvog okupljanja za vreme pandemije.

Pevačica Aleksandra Bursać je prvo pratioce na Instagramu pitala "da li je tačno da je održan koncert", a potom napisala:

"Nekako s' kovida. Reči nemam, kontam da sanjam neki san koji kraja nema, blam me svega ovoga".

Njen kolega, folker Sloba Vasić je na istoj društvenoj mreži napisao:

"Čestitam na vrhunskom koncertu u areni u jeku pandemije. Bravo! Kada budete udavali i ženili decu zovite Crvenu Jabuku da vam peva".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.