Zvezde i tračevi

NISMO SE IGRALE "ĆORAVE BAKE" NEGO DOŽIVELE SAOBRAĆAJKU! Skandal zbog izjave Žarka Lazića u Jutarnjem programu!

Autor Dragana Tomašević

Voditelj i producent emisije "Kuća od srca" u Jutarnjem programu uporedio nesreću u kojoj je Jasmina Mihajlović izgubila život, s onom od pre tri godine - Sandra Denda reagovala.

Izvor: MONDO, screenshot/Pink RTV official/Kurir televizija

Jasmina Mihajlović, producentkinja emisije "Kuća od srca", tragično je nastradala na snimanju, kada se u automobil u kojem se nalazila sa vozačem zakucao kamion.

Ovim povodom se juče oglasio Žarko Lazić gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije, koji se dotakao i saobraćajke od pre tri godine, u kojoj je teške povrede zadobila i tadašnja producentkinja Sandra Denda.

On je rekao: "Mi smo stalno na ulici, ovaj događaj Jasmine Mihajlović je neuporediv u odnosu na prvi slučaj Sandre Dende. Prvi slučaj je igra dve koleginice da pokušaju da voze tuđ auto i to u neradnom danu, koje su same sebi nanele štetu. I to nije momenat da se uporede te dve nesreće, a jesu nesreće, i jedna i druga", rekao je Žarko, nakon čega se oglasila Denda.

"Gostovanje na televiziji mi deluje nestvarno, čak i kada je Lazić u pitanju. Ne, koleginica i ja se nismo igrale ni žmurke ni ćorave bake, nego smo radile. Ne, nije bio neradni dan. Ne, nismo vozile tuđi auto, nego auto porodice koje su u dogovoru s njim prevozile radnike. Ovaj čovek laže i na Boga ne misli", rekla je Sandra i dodala da je nesreća ostavila trajne posledice.

"Ja sam na prvoj invalidskoj komisiji odmah dobila 100 odsto invalidsku penziju, gde piše trajno nesposobna za rad, a on kaže da sam se igrala. Strašno".

(MONDO, Srpski telegraf)