LJUBOMORAN

VRUĆA SCENA SA DRAGANOM MIĆANOVIĆEM JE KOŠTALA BRAKA? Isplivali novi detalji razvoda Anđelke Prpić!

Autor Katarina Bojović

Domaći mediji navode da su od tada počeli problemi.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Anđelka Prpić je prethodne godine stavila tačku na svoj brak sa Darijom Prpićem, a kako "Kurir" sada prenosi glumica je tada "presekla" i rešila da navodno više ne toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

Naime, tortura je navodno počela maltene već na početku braka, i to zbog njenog seksa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja", piše pomenuti list.

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš mašini i dan danas se prepričava, ali je, prema pisanjima medija on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

Naime, Dario je Anđelki navodno pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela.

Dragan Mićanović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kako izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

Takođe, pomenuti list prenosi i da su u domu Prpića nekoliko meseci kasnije nastali novi problemi, jer je Dariju teško pala i njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka", te je navodno bio ljubomoran i na Andriju Miloševića.

Andrija Milošević - 6. 8. 1978.
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Podsećamo, Anđelka je nedavno otvoreno govorila o svom propalom braku, te istakla da "razvod ne znači rat".

"Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije", rekla je tada za "Gloriju".

Pogledajte MONDO priloge sa Anđelkom:

Tagovi