Zvezde i tračevi

NAKON INCIDENTA SRPSKA PEVAČICA OSTALA BEZ KOSE! Uživo pokazala opale pramenove - "Potegla je NOŽ, imam rane po glavi"

Autor Anja Konstantinović

Srpska pevačica i bivša učesnica Zadruge, Sandra Čaprić napadnuta je od strane jedne devojke u Nišu.

Izvor: Kurir TV printscreen

Kako je Sandra Čaprić ranije ispričala devojka ju je uhvatila za kosu, vukla i vikala da obriše objave sa Instagrama. Pevačica je dodala i da ju je udarila po glavi, te da da je polomila nokte i pala u nesvest.

Sandra Čaprić uključila se u "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je Ivanu Gajiću otkrila više detalja o incidentu koji se odigrao u Nišu, kao i kako se oseća nakon napada.

"Da sam dobro nisam. Imam rane po glavi. Devojka je potegla nož na mene zato što smo izbacili storije, a ja sam bila na nastupu. Devojka se zove Anđela, vozi BMW 1, a dečko joj je razlupao auto posle toga", rekla je pevačica.

"Ja sam psihički jaka, nego što me boli cela glava i opada mi kosa", dodala je Sandra, a potom i pokazala pramen kose koji je opao sa njene glave.

Sandra Čaprić ranije je rekla i da je bila intimna sa bivšim učesnikom Zaduge Franom Pujasom koji je nedavno raskinuo sa Elenom Kitić, a on je ostao šokiran njenom izjavom.

Njih dvoje su proveli je jedan dan zajedno na bazenu odakle je Sandra objavila snimke!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!