"DOME, SLATKI DOME"

RENOVIRALA KUĆU U RODNOM KRAJU I UŽIVA PUNIM PLUĆIMA: Neda Ukraden napravila i BAZEN, evo ko joj se pridružio na odmoru!

Autor Branka Bajić

Neda Ukraden je trošnu kuću u rodnom Imotskom sredila za maksimalno uživanje.

Izvor: Instagram/neda.ukraden

Pevačica Neda Ukraden trenutno uživa u svom rodnom kraju, gde je renovirala porodičnu kuću uništenu u ratu, a tamo su joj se pridružili ćerka, zet i unuci. 

Osim kuće u Imotskom, pevačica svako leto provodi u Boki Kotorskoj, gde takođe ima kuću u kojoj se i odmara tokom čitavog leta. 

Na nekoliko fotografija je pokazala kako provodi vreme, a najveću radost doneo joj je dolazak troje unučadi, koji su s mamom i tatom stigli kod bake iz Beograda. 

Osim sređene kamene kuće, Neda je napravila i bazen, pa punim plućima uživa dok se rashlađuje s najmlađima i ispija jutarnju kafu uz predivan pogled. Pogledajte gde pevačica obožava da provodi vreme:

A uskoro će stići i fotke u kupaćem, kao i svake godine... Do tada, pogledajte na starijim kako Neda Ukraden izgleda u osmoj deceniji:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!