Zvezde i tračevi

POKIDALA U 3 VENČANICE, OVAKO JE IZGLEDALA PRE SILIKONA! Bojanine stare slike zapalile mreže, da li biste je PREPOZNALI?

Autor Katarina Bojović

Ovako je Bojana Rodić izgledala pre nekoliko estetskih korekcija.

Izvor: TikTok/screenshot/vencanice_mariage/Instagram/screenshot/bojana__rodic

O Bojani Rodić prethodnog dana brujala je cela Srbija. Atraktivna brineta iz Titela izgovorila je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku Mirku Šijanu sa kojim čeka svoje drugo dete.

Par se venčao u crkvi u Surčinu, potom upriličilo veliku proslavu u jednoj svečanoj sali u Jakovu, a mlada je promenila čak tri venčanice. Bojanin izgled komentarisali su svi, a nema ko nije istakao koliko je lepa i zgodna. Ipak, da li biste je prepoznali na starim slikama?

Sestre Rodić dospele su u žižu interesovanja svih medija kada se najmlađa Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a Nataša i Bojana ubrzo su veliku popularnost stekle i na društvenim mrežama. Rodićeve nikada nisu krilu da su se "sređivale", a Bojana je jednom prilikom iznenadila sve kada je sama podelila svoju fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva.

Bojana je tada imala vidno manje usne, potpuno drugačiji način odevanja, a poznato je i da je trajno "sredila" obrve. Njeni pratioci su istakli da je i tada bila zgodna kao što je i danas. Budući da je sama objavila sliku na kojoj izgleda drugačije, mnogi su isticali i kako je lepo što se ne stidi starih fotografija, niti svog izgleda pre intervencija.

Ovako je nekad izgledala:

Pogledajte je sada:

Ali i kako je izgledala na dan svog venčanja:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!