Zvezde i tračevi

NAMUČIO SE, IZGUBIO JE ČAK 30 KILOGRAMA! Svi bruje o Tonijevoj transformaciji - oglasila se Dragana, ovako je USPEO!

Autor Katarina Bojović

Dragana Mirković otkrila kako je Toni izgubio čak 30 kilograma.

Izvor: Instagram/Dragana_Mirkovic

Dragana Mirković nedavno je podelia romantičnu fotku na kojoj je pozirala sa svojim suprugom Tonijem Belićem, a o njegovoj transformaciji i dalje bruje svi.

Suprug slavne pevačice vidno je smršao, odnosno skinuo čak 30 kilograma! Mnogi su ga jedva i prepoznali, a u javnosti su se odmah pojavile glasine da se Toni podvrgao hirurškoj intervenciji. Dragana je to oštro demantovala i otkrila da je kilažu redukovao potpuno prirodnim putem. 

"Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promenio je način ishrane. Jeste namučio, ali je vredelo“, rekla je Dragana za espreso.rs i dodala da je ponosna na svog supruga zbog ovog velikog uspeha.

Izvor: Instagram/Dragana_Mirkovic

Podsetimo, Dragana Mirković i njen suprug Toni Bjelić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Pevačica je u ljubavi sa suprugom više od dve decenije, a zajedno imaju i dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka.

Pogledajte ih:

I dvorac u kojem žive:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Espreso)