Zvezde i tračevi

KARLEUŠA ODUVALA U STAJLINGU OD 10.300 $, A KOLEGINICA ZAGRMELA U MINIĆU! Sve oborile s nogu - Tek voditeljku da vidite!

Autor Anja Konstantinović

Poznate dame oborile su sve s nogu na crvenom tepihu, a o stajlingu Jelene Karleuše od 10.300 dolara svi bruje.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Veliki broj dama sa estrade, kao i popularnih voditeljki i blogerki pojavio se na proslavi jednog domaćeg magazina, a poznate dame su zasijale na crvenom tepihu i "ukrale" svu pažnju". Jelena Karleuša kao i obično stajlingom je sve oborila s nogu.

Crvenim tepihom prošetala je u stajlingu od 10.300 dolara. Karleuša je izabrala dugu, usku, kao nebo plavu balenciag haljinu od 3.500 dolara, čuzme u istoj marki od 2.190 dolara, tašnicu 1.550 dolara. Čak su i naušnice bile balenciag, koje koštaju 1.190 dolara.

Plava haljina i gola leđa istakli su sve obline Jelene Karleuše, a o paprenom stajlingu svi bruje! Pored folk dive, pažnju je privukla i voditeljka Sanja Kužet s kojom je Karleuša sarađivala dok je bula članica žirija takmičenja "Zvezde Granda". Zgodna Sanja zablistala je u dugačkoj zelenoj haljini, dok je izrez na stomaku istakao liniju bez mane.

Pevačica Ana Sević koja je pre 11 meseci na svet donela treće dete raspametila je u prekratkom crnom miniću, dok je blogerka Zorana Jovanović Zorannah izmamila uzdahe šlicom do kuka!

Pogledajte kako su sve raspametile na crvenom tepihu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!