Zvezde i tračevi

NIKOLA RAĐEN OŽENIO TRUDNU PEVAČICU! Venčali se 2 nedelje nakon veridbe - Mlada zablistala u venčanici, isplivao snimak!

Autor Anja Konstantinović

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen zakleo se na večnu ljubav svojoj izabranici Milici Ristić.

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/_milica_ristic

Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić pre dve nedelje verili su se u manastiru Draganac, kada su hteli i da se venčaju, ali za to nisu dobili dozvolu. Oni su zato sada izgovorili sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledilo veselje za najbliži krug prijatelja.

Mlada je blistala u gracioznoj venčanici, dok se Nikola odlučio za klasično crno odelo. Nikola i Milica su nedavno objavili da je pevačica trudna i da čekaju prinovu. Njihova porodica postaće bogatija za novog člana, dečaka.

Vaterpolisti će ovo biti treće dete, budući da iz braka s pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke - "U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška, jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno, voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika", rekao je Rađen nedavno za medije, a zatim je potvrdio lepu vest.

Njegova bivša supruga, Ana Kokić u nekoliko navrata isticala je da je sa Rađenom u vrlo korektnim odnosima, kao i da zbog zajedničke dece imaju dobru komunikaciju, a našla u nebranom grožđu kada je upitana da li je čestitala bivšem suprugu na svadbi.

Pogledajte snimak s venčanja Nikole i Milice:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!