Zvezde i tračevi

PUKAO I PREKINUO INTERVJU! Rasta prvi put u javnosti s 12 godina mlađom devojkom - Na ovo nije hteo da odgovori (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Reper Stefan Đurić Rasta pojavio se prvi put u javnosti sa novom devojkom tiktokerkom Marijom Balaban.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Stefan Đurić Rasta koji se nedavno našao u centru skandala kada ga je bivša supruga Ana Nikolić javno prozvala, već godinu dana uživa u ljubavi sa 12 godina mlađom Marijom Balaban, a njihovu ljubav nisu javno eksponirali. Veoma retko, skoro nikada se ne pojavljuju zajedno u javnosti.

Njih dvoje su sada došli zajedno na jedan prestonički događaj. Mlada Marija je išla iza Raste, bila je raspoložena, dok je reper ostao pri svom da svoj privatni život eksponira u javnosti. On je prekinuo intervju kada su ga predstavnici medija pitali za devojku i njihovoj vezi.

"Neću da pričam o tome", rekao je Rasta i samo se okrenuo i napustio intervju. Reper je nedavno za medije progovorio o novoj ljubavi, ali i istakao da je i dalje stava da svoju vezu neće eksponirati javno, kao i da je srećan i zaljubljen.

"Svakako je krijem od javnosti. Srećan sam, ispunjen sam na svakom polju i zbog toga se i trudim da to ostane tako - sakriveno od očiju javnosti", rekao je on.

Rasta je kratko bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić s kojom je dobio ćerkic, a pevačica je nedavno iznela brojne uvrede na račun bivšeg supruga, zapretila da će izneti "istinu o Rasti", a zatim je na društvenim mrežma postavila objavu zbog koje su svi pomislili da su se strasti među bivšim supružnicima stišale.

Pogledajte Rastinu novu izabranicu Mariju: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!