Zvezde i tračevi

KARLEUŠA GA LJUBI U USTA! Isplivala šok fotka, pred nastup JK bila s NJIM u društvu - POLUGOLA i sva u zlatnom sija!

Autor Anja Konstantinović

Pred nastuo u Cirihu Jelena Karleuša je uživala u društvu jednog kolege, a onda je pao i poljubac.

Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen

Jelena Karleuša napravila je pometnju kada je žestoko oplela po poznatim ličnostima koje objavljuju fotografije iz lova, kao i onima koji ih podržavaju, a jednom od kolega je čak i pred kamerama pokazala srednji prst. Sada je folk diva još jednom "usijala" mreže, ali ovaj put drugačijim povodom.

Ona je pred nastup u Cirihu uživala u društvu kolege iz Bugarske, Vasila Trojanova Bojanova, poznatijeg kao Azis. Njih dvoje su pozirali pred objektivom, ludo se zezali, a JK je blistala u zlatnoj kombinaciji.

Kratka jakna, brus i zlatne tanga gaće istakli su Karleušinu figuru, a u jednom trenutku je pao i poljubac u usta s bugarskim pevačem. "Preljubomoran sam", "Šta će ti reći muž?", "Aj sa srećom", "To je taj spoj..legende moje", samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod fotografije koju je Karleuša objavila na svom Instagram nalogu.

Azis je bio prepoznatljiv po svom upečtaljivom stajlingu, a često se oblačio kao žena i nosio šminku. Međutim pevač je promenio stajling i sada je pravi mačo muškarac.

"Moj život je isti kao i pre. Radim na televiziji i jako sam srećan zbog toga, pa me bugarski narod svakodnevno viđa na malim ekranima, tako da oni znaju sve o meni. Zato i mislim da je sve isto, osim što više ne nosim šminku. Ne mogu da kažem kako se osećam, da li kao muškarac ili žena, osećam se kao umetnik, to je najbitnije za jednog izvođača, da se oseća kao umetnik", rekao je Azis jednom prilikom za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!