JOVANA JEREMIĆ SLAVI

NIKO DANAS NIJE SREĆNIJI OD NJE - "BRAVO, JOVANA, CARICE!" Ostvarila NAJVEĆU želju i poručila da je PONOSNA na sebe!

Autor Branka Bajić

Jovana Jeremić ima razloga da bude srećna, jer je ostvarila ono što je zacrtala - krov nad glavom, a odmah se pohvalila na društvenim mrežama.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić uvek obaveštava javnost o privatnim dešavanjima u svom životu, pa je i danas, dan nakon što je pokazala kako đuska u studiju dok idu reklame, podelila sa svima koji je vole i prate veliku stvar koja joj se desila

Jovana je dobila ključeve od stana i konačno ima svoj krov nad glavom u kojem će živeti sa ćerkom. Dugo je čekala na ovaj trenutak i pohvalila se na Instagramu da je ponosna vlasnica stana u Beogradu, što je nešto o čemu mnogi sanjaju. 

Objavila je fotografiju ključeva i na stori i na "zid", a napisala je: "Hvala ti! Opet na rođenje Svetog Vasilija Ostroškog. Tada sam dobila da vodim jutarnji program davne 2019. Danas, ovo! Velika stvar. Ja sam u životu ulagala samo u prave vrednosti. Temeljne! Ponosna sam na sebe! Bravo, Jovana, carice!". 

Izvor: Instagram/jeremicjovana

"Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi 'roleks', stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, 'roleks' i najnoviji automobil. Izvini, neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu!", izjavila je Jovana Jeremić nedavno, kada je pričala o muškarcima koji nisu "muškarci ako nemaju novac". 

Nije otkrila da li je njen stan u centru Beograda, ali sudeći prema njenoj objavi, nije ga dobila od muškarca. Nenad joj je sada već bivši dečko...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!