Zvezde i tračevi

LEŽI U KREVETU, NA NJOJ SAMO ČARŠAV! Isplivala nikad viđena fotka Snežane Đurišić, komentarima se NE NAZIRE KRAJ! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Stara fotografija Snežane Đurišić pokrenula je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Snežana Đurišić decenijama je prisutna i aktivna na muzičkoj javnoj sceni, a otkako se pojavila važi za vrlo negovanu i lepu ženu, što se ni danas nije promenilo.

Svoju karijeru je za sve to vreme gradila na dobrom glasu i kvalitetnim pesmama, a mnogi se vrlo dobro sećaju i kako je izgledala na početku. Sada se na jednoj Instagram stranici, koja objavljuje uspomene naših poznatih ličnosti, pojavila i jedna Snežanina fotografija iz mladosti, koja je nastala davne 1991. godine. Pevačica je pozirala malo slobodnije, dok je ležala u krevetu prekrivena samo čaršavom

Snežana je tada imala kratku kosu, dosta svetliju nego danas, a uslikala se sa svojim psom koji je bio pored njenog kreveta. Inače, ova fotka iznenadila je mnoge, jer smo retko imali prilike da vidimo pevačicom u ovakvom izdanju.

 Pogledajte Snežanu danas:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!