Zvezde i tračevi

DAO OTKAZ NA PINKU, PA ZAPALIO IZ DRŽAVE! Milan Milošević otišao iz Srbije - daleko od svih, evo gde je i šta radi! FOTO

Autor Katarina Bojović

Milan Milošević je nakon napuštanja televizije Pink odlučio da napuni baterije i domori van Srbije, preciznije u Austriji.

Izvor: Zadruga official

Milan Milošević nedavno je saopštio javnosti da je nakon pet godina saradnje odlučio da napusti televiziju Pink. Nekadšnji voditlj Zadruge dao je otkaz, ali je razlozima neko vreme ipak ćutao.

Nakon brojnih nagađanja i spekulacija o njegovom odlasku odlučio je da se oglasi, te tom prilikom istakao da ne postoji nikakav problem između njega i ove medijske kuće. Istakao je da je do rastanka došlo bez ikakve svađe, a Milan je potom odlučio da napusti Srbiju i napuni baterije u Austriji.

Milošević je posetio Halajn, koji se nalazi u pokrajini Salcburg. On je odlučio da se maksimalno odmori od svega, pa je na društvenoj mreži Instagram pokazao kako uživa u šetnji po gradu, razgledajući izloge poznatih svetskih marki, a posetio je i rodnu kuću čuvenog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta.

Ovako se provodi:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!