"ISKORISTIO ME"

SEDAM DANA NAKON OPERACIJE ME JE OSTAVIO PREKO VIDEO POZIVA! Pevačica se bori s rakom dojke, a muž joj napravio PAKAO

Autor Branka Bajić

Harijeta Simić je ispričala kroz šta prolazi i istakla da ju je muž ostavio kada joj je bilo najteže, te da ju je samo iskoristio.

Izvor: Instagram/harina_official

Pevačica Harijeta Harina Simić otkrila je javnosti svoju tužnu životnu priču i ispričala kako se borila sa rakom dojke, ali i da ju je suprug Vladica ostavio sedam dana nakon operacije, a odluku o razvodu saopštio joj je putem video poziva.

"Za Vladicu sam se mnogo žrtvovala, dala sam zlato u vrednosti od nekoliko hiljada evra da vrati dugove. Dao je i on meni za lekove, ali... Nedugo zatim sam ponovo prodala nakit kako bi on mogao da plati kiriju za stan i kupi novi kamion. Sada, nakon sedam dana od operacije i amputiranja dojke, on me zove da mi kaže da ne želi više da bude sa mnom i da je našao novu", ispričala je Harijera i dodala: "Rekao mi je da ga više ne zovem i da će se s tom devojkom oženiti. Ostavio me je u najtežem trenutku. Iskoristio me je i ostavio. Ne mogu da verujem šta mi je priredio, pritom me čeka još hemioterapija i zračenja, ali njega to ne zanima".

Pevačica je ispričala da je zbog supruga zapostavila karijeru, a kao razlog navodi to što je bio jako ljubomoran.

"Zapostavila sam pevačku karijeru zbog njega i njegove ljubomore. Nije mi dao da gostujem po emisijama u koje su me zvali, ni da pevam, sve sam ga slušala i, evo, tri godine ništa nisam radila. Stalno me je ponižavao i govorio da su sve pevačice prostitutke. Kada se oporavim, posvetiću se snimanju pesama", poručila je pevačica.

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!