Zvezde i tračevi

"UHODI JE I UZNEMIRAVA PRETEĆIM PORUKAMA" - Srpska pevačica PRIJAVILA 13 godina mlađeg dečka, otkriveni detalji!

Autor Anja Konstantinović

Jovana Tipšin prijavila je svog bivšeg dečka Lj.S. zbog uznemiravanja, saznaju domaći mediji.

Izvor: Instagram/jovanatipsin/screenshot

PevačicaJovana Tipšin kojoj je 2022. godina donela uspeh na poslovnom planu, nedavno je priznala da često zaplače zbog svoje majke koju je izgubila, a kako prenose domaći medji ona navodno ima i problema s bivšim dečkom. Kako se navodi pevačica je u petak prijavila svog bivseg dečka Lj.S. zbog uznemiravanja.

Jovana je u prijavi navela da je nakon raskida u novembru 2022, trinaest godina mlađi dečko uznemirava pretećim pozivima na telefon. Kako se dalje navodi, noću joj dolazi na vrata, šalje i preteće poruke po život.

"Osim uznemiravanja koje vrši telefonskim putem, bivši je uhodi tako što je čeka ispred zgrade i na raznim drugim mestima", otkrio je izvor.

Jovana je u intervjuu koji je dala početkom godine istakla da ima partnera kraj sebe i da je voljena, a sebi je u 2023. poželela da je zdrava i srećna i da svega ima u izobilju. Zahvalna je, kako kaže, na svemu što ima, ceni i vazduh koji diše, te smatra da bi svi trebalo da budemo zahvalni, jer sve ostalo će doći na svoje.

Pevačica je smršala 11 kilograma, a fotkama u bikiniju je letos "usijala" mreže:

(MONDO/Telegraf)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!