NEKAD I SAD

PRIRODNA TAMNA KOSA, BEZ KOREKCIJA I S VIŠKOM KILOGRAMA! Isplivala stara slika Jovane Jeremić - "To nije ista osoba"

Autor Branka Bajić

Stara fotografija Jovane Jeremić privukla je pažnju na mrežama, a mnogima je u mlađim danima bila neprepoznatljiva - skroz prirodna.

Izvor: RED TV/screenshot

Jovana Jeremić, voditeljka Pinkovog "Novog jutra", privlači pažnju gde god se pojavi, a otkako je na malim ekranima nije pravila drastične promene kada je u pitanju njen imidž. Plavu kosu nema nameru da ofarba, a teško je i zamisliti da je nekada imala prirodnu boju.

Jovana se danas trudi da ne izgleda kao većina devojka, a provokativnim stajlinzima i te kako privlači pažnju. Danas je bez dlake na jeziku, puca od samopouzdanja i pred kamerama radi sve ono što nijedna voditeljka pre nje nije.

Ipak, na početku karijere je izgledala potpuno drugačije, a na osnovu slike koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da se malo i "doradila". Jovana je i sama jednom prilikom govorila o estetskim korekcijama i priznala da je da je uvećala usne i korigovala izgled nosa, jer je "imala kvržicu" na njemu. 

Komentari su podeljeni; dok neki pišu da "to nije ista osoba", drugi kažu da se nije puno promenila, osim što je imala više kilograma.

Pogledajte i Jovanina današnja izdanja, pa procenite...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!