Zvezde i tračevi

U TAJNOSTI SE PORODILA ANA KORAĆ! Starleta prvi dan sa sinom provodi u LUKS apartmanu privatne klinike!

Autor Anja Konstantinović

Starleta Ana Korać porodila se i na svet donela dečaka, a njenoj sreći nema kraja.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Kako prenose domaći mediji nekadašnja učesnica Zadruge i starleta, Ana Koraćporodila se carskim rezom u jednoj privatnoj klinici. Ana je sa sinom smeštena u poseban luksuzni apartman, a osoblje brine o njoj i bebi.

Koraćeva je punih devet meseci uživala i maksimalno bila posvećena "drugom stanju", a društvene mreže je ugasila čim je potvrdila da je trudna. Na njih se vratila tik pred porođaj, kada je i objavila nekoliko snimaka u devetom mesecu trudnoće.

"Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe", rekla je Koraćka, koja je pre nekoliko dana otkrila da je pokrenula novi biznis.

"Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću", rekla je Ana Korać.

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!