TUGA

PET MESECI KRIO DA MU JE PREMINULA ŽENA: Bolna priča poznatog pevača - "Otišla je na kruzer s ćerkom, bila je zdrava"

Autor Branka Bajić

Duško Lokin suočio se pre pet meseci s velikim gubitkom, kada mu je preminula supruga Anuška s kojom je bio u braku 50 godina.

Izvor: Youtube/NeTprodukcija

Duško Lokin je pet meseci skrivao od javnosti da se suočio s velikim gubitkom i bolom. Pevačeva supruga Anuška Lokin preminula je u novembru 2022. godine od posledica korona virusa, a želeo je da kroz taj period prođe sam sa najbližima.

"Supruga je preminula 15. novembra od korone. Išla je na kruzer sa ćerkom i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu i ostala u bolnici. Bila je zdrava.Ovo je prava tragedija, ali moramo ići dalje. Porodica se dobro drži, a s obzirom na situaciju iz dana u dan sam i ja sve bolje", otkrio je pevač iz Zadra.

"Nisam hteo medije na sahrani, to je bilo samo za užu porodicu i prijatelje", objasnio je Duško Lokin, koji sa pokojnom suprugom ima ćerku Natali, a njihov brak trajao je duže od pedeset godina. Prošle godine je u emisiji IN Magazin otkrio tajnu njihove dugovečnosti: "Živeti skromno i biti čvrsto na zemlji i prihvatati sve ono što je ljudski, što je normalno. Mislim da je to jedini način, jer kada počneš umišljati da si neko i nešto, ti si gotov".

Izvor: Youtube/Diadora TV

Duško Lokin danas ima 80 godina, a pored toga što je vlasnik brojnih hitova, radio je dugi niz godina i kao menadžer estradnih zvezda u Kanadi, Australiji i Americi.

(MONDO/24sata.hr)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!