VIDEO

"NEMA ZUB, UGOJILA SE I LUPA" Ana napravila HAOS uživo - Prekidala goste, vrpoljila se... Urnisali je, onda je zapevala!

Autor Anja Konstantinović

Ana Nikolić bila je gošća jedne emisije koja se emitovala uživo, a pevačica je nakon toga postala glavna tema društvenih mreža!

Izvor: Pink/screenshot

Nakon poslednje emitovane epizode emisije "Amidži show", Ana Nikolić postala je "tema broj 1" na društvenim mrežama. Pevačica je prvo kasnila u emisiju koja se emitovala uživo, a zatim je ispričala kako ju je estradni menadžer Saša Mirković čekao i požurivao inače bi još više kasnila.

Odgovarajući na pitanja ona je opet potkačila Milicu Pavlović, te spomenula i bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i otkrila da li priželjkuje još dece, a zatim i priznala kom bivšem bi se vratila. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje tviteraša jeste Anin izgled, ali i ponašanje.

Prvo su joj zamerili šminku, koju je prokomentarisao i Ognjen Amidžić, i poručili - "Baka će tebe da našminka, nemoj da te deru tamo neki šminkeri", a pojedini su primetili da je pevačica, koja je svojevremeno znatno smršala kako je tada rekla u inat bivšem suprugu Rasti, ponovo nabacila koji kilogram: "Opet se nagojila i lupa! Ali i dalje prelepa i ima neku harizmu", glasio je komentar.

Dok se sa Sašom Mirkoviće prisećala njihove prve saranje, Ana se glasno nasmejala i pokazala da joj fali zub, a to naravno nije promaklo tviterašima - "Ljudi ona nema zub", "Njoj je jetra spržena, a ne zub", "Morala je da otvara pivsku flašu"...

Na meti žestokih prozivki Ana se našla i zbog svog ponašanja, od nje u studiju gotovo celo veče niko nije mogao da dođe do reči, a kada su drugi pričali ona se vrpoljila, šuškala, smejala i glasno komentarisla. "E, kako bi nešto voleo da se ova Ana Nikolić nekako iscima sredi i opet bude najjača riba", " Nekontrolisano ponašanje", "Možda malo da pusti druge da pričaju", samo su neki od komentara na mrežama.

Ana je u jednom trenutku zapevala uživo sa Acom Lukasem, a ikao ni tada nije imala, kako su poručili, "najbolju koncentraciju", pevačicu su ipak mnogi branili - "Možete joj gledati u zube i naočare koliko hoćete, ali Ana Nikolić ne može propasti sve dok peva ovako".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!