Zvezde i tračevi

NOVI DEČKO IRINE VUKOTIĆ JE I DALJE OŽENJEN: Poznatog lekara gledali ste na televiziji - evo s kim je u vezi voditeljka!

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Pink televizije Irina Vukotić, navodno u vezi s lekarom kojeg ste svakodnevno gledali u uključenjima iz Univerzitetskog kliničkog centra

Izvor: MONDO, screenshot/Pink TV

Voditeljka Pink televizije Irina Vukotić, navodno je u vezi sa anesteziologom doktorom Radmilom Jankovićem, koji je i te kako poznat domaćoj javnosti.

Irina Vukotić i Radmilo Janković su, prema pisanju "Storija", započeli romansu pre nekoliko meseci. Janković je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije korona virusa bio je čest gost emisija, gde je iznosio informacije o stanju pacijenata, broju obolelih i kapacitetima bolnica u Srbiji.

Isti list dodaje da je doktor Janković i dalje zvanično u braku i da je trenutno u procesu razvoda, zbog čega on i voditeljka ne iznose detalje o svojoj vezi "jer žele da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje".

Izvor: Screenshot/RTS

Irina iz prethodnog braka ima ćerku, koju je dobila u zajednici sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem. Sava je bio veliki šarmer te 2006. godine i osvajao je devojke gde god se pojavi, dok je Irina vodila rijaliti "Veliki brat" u kom je on učestvovao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!