Zvezde i tračevi

NAKON KRVAVOG PIRA U ŠKOLI NA VRAČARU NEDU UKRADEN POGODILA JOŠ JEDNA TUŽNA VEST! Pevačica se oprostila od kolege!

Autor Anja Konstantinović

Pevačica Neda Ukraden oprostila se od kolege koji je preminuo nakon borbe s opakom bolešću.

Izvor: TV Pink / screenshot

Neda Ukraden dan nakon masakra u školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda upucao devetoro ljudi i teško ranio više njih, pojavila se ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" kako bi odala počast nastradalima. Ona je vidno potresena tragedijom došla ispred škole i položila bele kale za žrtve jezivog pira, međutim nju je danas pogodila još jedna vest a to je smrt pevača Jasmina Stavrosa.

Za njegovu životnu bitku saznalo se sredinom marta, kada je zbog bolova u leđima otišao u bolnicu, a otkad je dobio dijagnozu nalazio se na bolničkom lečenju. Neda je sa Jasminom pre sedam godina snimila duet "Od ponoći".

"Dragi kolega, počivaj u miru", napisala je Neda.

Jasmin Stavros preminuo je u 69. godini u bolnici. Krajem marta potvrđeno je da pevač boluje od raka kostiju, a nažalost, najvažniju bitku je izgubio. Do poslednjeg dana trpeo je jake bolove, a najteže mu je padalo što je odvojen od svoje publike i što njegova porodica zbog njega prolazi kroz teške dane, o čemu je govorio u intervjuu krajem marta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!