Zvezde i tračevi

PREBIO DEVOJKU, PA SE SNIMAO U PORŠEU: Novi snimak Stefana Karića - izašao iz zatvora i odvrnuo muziku!

Autor Dragana Tomašević

Stefan Karić, nekadašnji učesnik Zadruge koji je bio u pritvoru zbog nasilja nad Natašom Šavijom, objavio snimak na Instagramu

Izvor: Instagram/steffan_kariic/screenshot

Stefan Karić, nekadašnji učesnik Zadruge koji je pre nekoliko dana pušten iz pritvora u kojem je bio mesec dana zbog nanošenja teških telesnih povreda Nataši Šaviji, razbesneo je pratioce najnovijim snimkom na Instagramu.

Istog dana kada je Karić pušten iz pritvora, dao je intervju u kojem je priznao da je "Nataši nakon koškanja udario šamar" i rekao da "ne zna šta joj se desilo sa okom".

Sada je objavio snimak iz skupocenog poršea dok se vozi gradom i sluša muziku, što se nije dopalo većini pratilaca koja ga osuđuje zbog nasilja nad starletom.

Pogledajte snimak:


Karić je zbog Natašinih optužbi da ju je pretukao i tom prilikom polomio jagodičnu kost, koja joj je u potpunosti izdeformirsala lice i ugrozila oko, bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. On je pre dva dana izašao iz pritvora i to pre isteka roka od 30 dana.

Pogledajte kako sada izgleda Nataša Šavija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!