Zvezde i tračevi

"TAKVA JE BILA I U 8. RAZREDU": Sindi pokidala u pocepanim farmericama, komentari pljušte - Devojke, gledajte i učite!

Autor Dragana Tomašević

Atraktivna Ivana Stamenković Sindi zaradila pregršt pohvala zbog izgleda tokom noćnog izlaska

Izvor: instagram/screenshot/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi zapalila je domaću  javnost devedesetih, kada se pojavila u prvom spotu grupe Models čija je članica bila duži niz godina.

Igrala je i u spotovima svojih kolega, a njena lepota s godinama nije bledela, već naprotiv, Ivana svakodnevno u komentarima na društvenim mrežama dobija poruke "da je iz godine u godinu sve lepša i lepša".

Njene brojne objave često izazivaju puno pažnje, a tako je bilo i ovog puta kada je pokazala kombinaciju u kojoj je krenula u noćni izlazak. Teksas top iz kojeg vire grudi i farmerice isečene tako da otkrivaju njene duge, zategnute noge.

"Bila je najlepša i u osmom razredu", napisao je jedan pratilac u komentaru, dodajući da joj "Ne mogu prići ni devojke od 25, 26 godina".

Drugi su pisali da bi devojke trebalo da se ugledaju i "uče od nje" kako žena može da bude izazovna, a da joj se ne vidi "golo du*e".

Pogledajte slike koje su izazvale pažnju ovog puta:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!