Zvezde i tračevi

ALBANKA VIDELA ĐOKOVIĆA I IZNERVIRALA SE! Ovim potezom ponovo RAZBESNELA Srbe, isplivao snimak - Nole je KRALJ! (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Pevačica albanskog porekla, Rita Ora ponovo je razbesnela Srbe potezom koji je napravila kada je videla Novaka Đokovića na bilbordu iza sebe.

Izvor: TikTok/ritaora/screenshot

Pevačica albanskog porekla rođena na Kosovu, Rita Ora koja se na dodeli nagrada pojavila u skroz providnoj haljini, svojevremeno je razbesnela Srbe kada je zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu, a sada je ponovo sve šokirala.

Rita Ora koja se trenutno nalazi u Engleskoj, želela je da pozira ispred bilborda koji najavljuje njen novi album, međutim u tom momentu se na reklami pojavio najbolji teniser sveta Novak Đoković koji se plasirao u finale Vimbldona.

Ona je čekala da se na digitalnom bilbordu na kom se smenjuju reklame pojavi njen lik, a kada je videla Noleta samo je nezadovoljno odmahnula rukom.

Ispod videa su, osim komentara fanova koji su hvalili njene nove pesme, bilo i onih koji su uputili podršku Novaku Đokoviću: "Nole je kralj", "Jedan je Nole", "Prvo Nole pa sve drugo"...

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!