Zvezde i tračevi

HIT PESMU POSVETIO SPONZORUŠI: Dino pre supruge voleo devojku koja ga je ostavila zbog BOGATAŠA - zna i gde je otišla

Autor Dragana Tomašević

Pevač Dino Merlin održaće tri koncerta u Beogradu krajem godine, a priča o nastanku jedne pesme je hit

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pevač Dino Merlin će krajem godine, u beogradskoj Areni održati tri koncerta. Nakon prvobitno najavljenog koncerta, koji je pomeren zbog utakmice KK Partizana i rekordne prodaje ulaznica, Dino je zakazao još jedan, a potom još jedan koncert...

Sada svakodnevno o njemu isplivavaju zanimljive činjenice - od toga da se iza njegove pesme "Da šutiš" krije tužna priča o Emki, supruzi tekstopisca, do činjenice da je jedan od njegovih najvećih hitova posvećen sponzoruši s kojom je bio u vezi!

Reč je o pesmi "Moj je život Švicarska", numeri koju je posvetio bivšoj devojci s kojom je bio pre nego što je upoznao i zavoleo suprugu Amelu.

Kao mlad momak Dino Merlin se zaljubio u devojku koja je bila sponzoruša. Pošto je Dino tada bio jako siromašan, ona ga je ostavila i otišla u Švajcarku sa drugim, bogatim momkom. Kada se vratila u Sarajevo, Merlin se već proslavio i tada joj je prvi put otpevao ovu pesmu.

Moj je život Švicarska
Izvor: YouTube/Dino Merlin

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Blic)