Zvezde i tračevi

GODINAMA NISU GOVORILE - SLAVICA ŠOKIRALA POTEZOM! Jednom slikom pokrenula lavinu reakcija - direktno se obratila Tanji!

Autor Katarina Bojović

Slavica Ćukteraš iznenadila je sve kada je na svom Instagramu podelila sliku sa Tanjom Savić.

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Pevačice Slavica Ćukteraš i Tanja Savić nakon učešća u Zvezdama Granda, godinama nisu razgovarale i o njihovom odnosu se često pisalo tokom tog perioda, ali po svemu sudeći su sada zakopale ratne sekire.

Svi su ostali u šoku kada je pre nekoliko godina osvanula vest da su se Slavica i Tanja posvađale a mnogima je poznato da su njih dve u tom periodu nakon Zvezda Granda čak i živele zajedno. Pravi razlog sukoba pevačica nikada nije otkriven, ali su pre oko godinu dana obe javno stavile do znanja da je svađi došao kraj i da su ponovo u dobrim odnosima.

Tada su objavile zajedničku prepisku na mrežama, a njihovi fanovi pozdravili su ovo pomirenje. Da je u njihovom odnosu i dalje sve u redu sada je potvrdila upravo Slavica.  Pevačica je na svom Instagramu podelila staru fotografiju na kojoj se nalaze ona i Tanja.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!