Zvezde i tračevi

PIJEM ŠAKU VITAMINA, NA INFUZIJI SAM! Oglasila se Katarina Grujić - narušeno joj zdravlje, otkrila kako se OSEČA!

Autor Katarina Bojović

Katarina Grujić se oglasila nakon priče da je zbog narušenog zdravlja otkazala nastup, te otkrila detalje bolesti.

Izvor: Instagram/ katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić nastupala je tokom čitave letnje sezone, a po svemu sudeći umor ju je savladao i "pokosio", te je usled narušenog zdravlja odlučila da otkaže večerašnji nastup u Beogradu.

Ona već nedelju dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju. Uspela je da održi nastup u Tuzli, ali joj je telo ipak reklo "stop". Nakon što se oglasio njen PR i potvrdio navode o Katarininom stanju, domaći mediji kontaktirali su Katarinu koja je ispričala da se loše oseća i da narednih dana mora da ostane u krevetu i oporavi se.

"Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda jos jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali", poručila je Grujićeva.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic)

 katari