Zvezde i tračevi

FATALNO IZDANJE ZA NOVU SEZONU ZVEZDA GRANDA: Ceca izgrmela sa šiškama i crvenim karminom u Šanelu od glave do pete!

Autor Marina Cvetković

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je, svojim stajlingom, oduševila na snimanju nove sezone "Zvezda Granda".

Izvor: ATA Images

Ceca se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda" u crno-beloj odevnoj kombinaciji, a nikome nije promaklo da deluje par decenija mlađe u ovom izdanju, jer je ovog leta napunila baterije za brojna snimanja koja su počela.

Nosila je šljokičavu majicu sa znakom luksuznog brenda "Chanel", kao i torbu. Uz sve to je ukombinovala crne pantalone  i bele sandale na visoku štiklu, dok se odlučila za ravnu kosu sa šiškama, koja je je dodatno podmladila a ponela je i vatreno crveni karmin.

Inače, Ceca Ražnatović je pevala na proslavi košarkaša koji su osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu i kojoj je prisustvovao Novak Đoković. Njenim starim hitovima posebno se obradovao Nikola Jokić, koji je lumpovao do ranih jutarnjih sata, kao i onda kada je Ceca svoj nastup održala u njegovom rodnom Somboru.

BONUS VIDEO: 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)