Zvezde i tračevi

OBJAVILA SNIMAK VERIDBE - KAMEN SIJA, MLADOŽENJA U GAĆAMA! Udaje se Dunja Ilić, budući suprug 16 godina stariji od nje!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Dunja Ilić koja je svojevremeno zarađivala od tarota, otkrila da se udaje

Izvor: Instagram/sasha______ivanovna/printscreen

Dunja Ilić, pevačica koja se na sceni pojavila s pesmom "Šefica podzemlja", poslednjih godina je u žiži javnosti zbog skandala pre nego pesme. Navodi se da je pokušala da izvrši samoubistvo, da je promenila veru i ime, a pre nekoliko godina je živela u Gruziji gde je zarađivala tako što je čitala tarot karte klijentima.

Prošle godine je na društvenim mrežama otkrila da živi u Bosni i Hercegovini i da je zaljubljena u muškarca koji je 16 godina stariji od nje, a sada je objavila i da se udaje.

Dunja je na Instagramu objavila video prosidbe, trenutak kada joj partner stavlja prsten na ruku, a interesantno je da se na snimku vidi i da je budući mladoženja bio u boksericama kada ju je pitao da se uda za njega.

Pogledajte:

Dunja je prošle godine na Instagramu objavila i slike svog partnera, koji se na snimku prosidbe ne vidi, zbog čega su se pratioci pitali "da li je to isti dečko".

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!