Zvezde i tračevi

"KAKVA JE RIBA BILA OVA BJANKA CENZORI": Duga kosa i normalna odeća - tviteraši iskopali stare slike, Kanije je UNAKAZIO

Autor Dragana Tomašević

Bjanka Cenzori je italijanska kreatorka koja se poslednjih godinu dana "prepustila" umetnosti svog supruga Kanijea Vesta

Izvor: Profimedia

Od kako se razveo od Kim Kardašijan, reper Kanije Vest je u centru pažnje medija isključivo zbog skandala. Gostovao je u emisiji gde je spominjao Hitlera, nakon čega su na društvenim mrežama osvanule njegove slike iz Venecije, gde se, spuštenih pantalona, vozi u gondoli.

Nije bio sam, društvo mu je pravila nova supruga, italijanska kreatorka Bjanka Cenzori koja je čučala ispred njega, ali osim ovih skandaloznih slika, Tviter su preplavile i one na kojima i milioner i njegova lepša polovina izgledaju kao klošari.

Kanije je bos gde god da krene, a Bjanka... ošišana na kratko, non-stop u providnim helankama ili topovima koji otkrivaju njene bradavice.

Pogledajte ih:

Sada su drugačije slike hit na društvenim mrežama. One kada Bjanka još nije upoznala američkog repera i "prepustila se njegovoj viziji" kada je moda u pitanju. "Evo kakva je riba bila Bjanka Cenzori", glasio je opis fotografija:

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!