Zvezde i tračevi

DOLARI I SKUPE STVARI, A NJOJ GRUDI ISPADAJU IZ BRUSA! Novi snimak Teodore Džehverović usijao mreže - "Samo ti tresi"

Autor Dragana Tomašević

Pevačica Teodora Džehverović ponovo u šok izdanju na nastupu

Izvor: Instagram/muzika_biosamtu

Pevačica Teodora Džehverović je pre 7 godina stala na binu muzičkog takmičenja Zvezde Granda, kao slatka plavušica koju su u bekstejdžu čekali mama i tadašnji dečko. Od tada smo Teodoru gledali u rijalitiju Zadruga, "upoznali" njenog rijaliti dečka, ali i ispratili raskid.

Ubrzo je zavolela košarkaša Nina Čelebića, potom i sa njim raskinula, sada se šuška da je u vezi sa njegovim kolegom, a za svo to vreme pratioci na društvenim mrežama i obožavaoci na nastupima, bili su u prilici da gledaju kako Teodora nosi sve manje i manje odeće.

Na nastupima je neretko u minijaturnim topovima, uskim pantalonama ili suknjama sa šlicem, a ovog puta je rešila da ponese grudnjak s krznom i gaće s kaiševima i čizme...

Teodora je na nastupu izvodila pesmu "Kavasaki" repera Raste i pevala o "Dubaiju, dolarima i skupim stvarima", kada je posetilac koncerta u prvom redu upalio kameru i snimio da njen grudnjak ne pokriva cele grudi.

Pogledajte:

Snimak je naišao na podeljene komentare - dok su se jedni pitali "zašto se sve pevačice oblače ovako", drugi su podržali Teodorin izbor odeće i samo napisali "tresi".

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!