Zvezde i tračevi

IZBACILA GRUDI, PA OKRENULA ZADNJICU! Muž je prevario s 13 godina mlađom - Osvetila mu se i oduvala u BRUTALNOM izdanju!

Autor Anja Konstantinović

Sofija Vergara "oduvala" je na crvenom tepihu, a muškarci ne znaju gde pre da gledaju.

Izvor: Instagram/sofiavergara

Jedna do najlepših žena sveta Sofija Vergara zatekla je mnoge kada je potvrdila da se razvodi od Džoa Maganijeloa nakon sedam godina braka. Uveliko se priča o detaljima razvoda i podeli imovine, a jedna stvar se navodi kao najproblematičnija tačka.

Mnogi su još u šoku od vesti da se slavni par razvodi, a ubrzo je stigla vest i da je Džo zvezdu serije "Moderna porodica" zamenio 13 godina mlađom glumicom. Džo je nedavno uhvaćen kako napušta teretanu s glumicom koja je stekla veliku popularnost kada se pojavila u seriji "Dva i po muškarca".

Zavodljiva Sofija Vergaraosvetila se na brutalan način nakon što je videla bivšeg supruga sa zgodnom mlađom glumicom u džakuziju, a sada je sve ostavila "bez daha" na crvenom tepihu.

Ona se na snimanju nove sezone emisije "Amerika ima talenat" pojavila u zanosnoj srebrnoj haljini koja je otkrila sve njene obline. Duboki dekolte istakao je bujne grudi, a kada se okrenula ispod tesne haljine ocrtavala se savršeno oblikovana zadnjica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!