SKANDAL NA POMENU TOME ZDRAVKOVIĆA! Udovica BESNA NA ESTRADU, tvrdi da je POKRADENA - "Prevarili su me!"

Udovica Tome Zdravkovića progovorila je o filmu, te za medije ispričala da je pokradena.

MONDO/Nenan Milošević

Pevač Toma Zdravkovć ostavio je neizbrisiv trag u svetu narodne muzike, a o njegovom liku i delu nedavno je snimljen i film.

Njegova udovica Gordana Zdravković održala je 32. pomen pevaču, na Centralnom groblju, a tom prilikom za medije oplela je po Banetu Obradoviću. Kako je ispričala, on ju je pokrao i potpuno prevario po svim mogućim osnovama i dodala da je on uzeo sve što ima veze sa filmom. Tomina udovica je rekla i da je ona kriva jer nije pročitala ugovor.

"Oni su mene prevarili za film. Potpisala sam jedan ugovor za film, koji nisam čitala, tako da je Bane Obradović uradio sve u svoju korist. Verovatno je to sve bilo planski, čim nije hteo da potpiše. Verovala sam im, nisam sumnjala u njega. Pričala sam sa Bjelogrlićem: Ti jesi oštećenja, ali ja ti ne mogu ništa pomoći, ja sam njega isplatio", rekla je Gordana, potom dodala će zabraniti emitovanje serije u dogovoru sa advokatom.

Kako je rekla od Tominih pesama je dobila 100 dinara prošle godine od prava i tvrdi da su je svi prevarili. Gordana je rekla i da je svi izbegavaju pa čak i Aco Pejović.

"Sin je morao da ugasi FB posle filma jer su im svi tražili pare, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant", rekla je Zdravkovićeva.

This browser does not support the video element.

Udovica Tome Zdravkovića oplela po estradi  Kurir televizija

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Pomen Tomi Zdravkoviću na Centralnom groblju  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)