Zvezde i tračevi

"PLATIO SAM KAUCIJU 3.000 EVRA, KEŠ SAM DAO": Bivši dečko Aleksandre Mladenović pušten iz pritvora - odmah se oglasio!

Autor Dragana Tomašević

Bivši partner Aleksandre Mladenović, pevačice koja ga je sinoć prijavila za uznemiravanje, oglasio se po izlasku iz pritvora

Izvor: Instagram/Screenshot

Pevačica Aleksandra Mladenović juče je prijavila bivšeg momka policiji. Ona je u izjavi medijima otkrila da joj je dolazio ispred stana, zvao na vajber i pretio da će da se ubije, nakon čega je priveden.

Danas je pušten iz pritvora i odmah se oglasio na svom Instagram profilu, gde je ponovo objavio sliku sa Aleksandrom, nakon čega je otkrio šta se dešavalo u pevačicinom stanu nakon čega je ona zvala policiju.

"Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela. Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugom. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam", rekao je on za Informer i dodao:

"Ona me je prijavila u besu, sve najgore stvari je rekla za mene. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren skroz. Žao mi je to se ovo dešava jer smo radili na bebi".

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!