Zvezde i tračevi

KARLEUŠA SE JAVNO OPROSTILA OD ČENDLERA IZ "PRIJATELJA": Srpska pevačica uputila POSEBNE REČI - "Uvek ćeš biti..."

Autor Katarina Bojović

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom smrti proslavljenog glumca Metjua Perija koji je iznenada preminuo u 55. godini.

Izvor: youtube/The Telegraph/K1 Televizija

Proslavljeni glumac i zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri preminuo je u 55. godini u svom domu u Los Anđelesu.

Uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen, ali nagađa se da je glumac doživeo srčani udar, a prema drugoj verziji da se udavio u svom đakuziju. Njegovi roditelji stigli su ispred doma iznenadno preminulog sina, a čitav svet i brojne kolege opraštaju se od harizmatičnog Čendlera.

Ipak, njegove kolege iz serije još uvek nisu dale svoj komentar, a na svom Instagramu se oglasila srpska pevačica Jelena Karleuša.

"Uvek ćemo te se sećati, Čendleru. Počivaj u miru", napisala je.

Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen

Podsetimo, Metju Peri preminuo je u 55. godini u svom domu u Los Anđelesu, a okolnosti su još uvek nerazjašnjene. Glumac je navodno doživeo srčani udar, a prema jednoj verziji, Metju se udavio u đakuziju na svom imanju, ali te informacije još uvek nisu zvanično potvrđene. Kako se navodilo, u kući glumca nije pronađena droga, iako je poznato od ranije da je imao problema sa istom. Ipak, nove informacije od izvora bliskog istrazi govore da su u kući otkriveni brojni lekovi koji se isključivo izdaju na recept. Vlasti su u kući pronašle antidepresive, lekove protiv anksioznosti i lek za HOBP.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!