Zvezde i tračevi

ŠTA TO VIRI IZ HELANKI ANĐELE IGNJATOVIĆ BRESKVICE? Podigla majicu, snimala trbušnjake, a svi gledaju u INTIMNI deo tela

Autor Anja Konstantinović

Anđela Ignjatović Breskvica sve je zaintrigirala novom objavom.

Izvor: Instagram/brrrreskvica

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica koja se nedavno našla na meti negativnih komentara zbog nove pesme, retko kada objavljuje fotografije svog tela na društvenim mrežama, ali je sada napravila izuzetak. Ona je pozirala u uskim helankama i sve oduševila, a jedna stvar je mnogima zapala za oko.

Dok je podizala majicu i snimala trbušnjake, Breskvica je pokazala i pirsing na pupku, ali i otkrila tetovažu na intimnom delu tela.

Breskvica je pokazala tetovažu koja se nazire ispod stomaka. Do sada, pevačica nije uopšte eksponirala ovaj predeo koji mnogi žele da vide, ali je sada to učinila preko Instagram storija. Pohvalila se da redovno trenira u helankama, pa je konačno otkrila deo izazovne tetovaže, koja je i te kako virila.

Pevačica ima tetovažu i na ramenu, koju već redovnije pokazuje.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!