Zvezde i tračevi

ĆERKA GORANA BREGOVIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Živi u Parizu, a opčinila Beograd u vrućoj kombinaciji - ovako izgleda Ema!

Autor Dragana Tomašević

Ćerka Gorana Bregovića pojavila se na jednoj izložbi u Beogradu

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

Legendarni muzičar i tekstopisac Goran Bregović već decenijama je u srećnom braku sa Dženanom, nekad jednom od najlepših Sarajki. U braku su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu, a Brega je jednom prilikom otkrio da su sve tri različite veroispovesti.

Najstarija, Ema, magistrirala je lepe umetnosti u Nantu, a njena dela mogli smo da vidimo i na izložbama u Beogradu. Rođena je 1994. godine, a večeras se pojavila na otvaranju izložbe kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti.

Multimedijalna umetnica se pojavila u crnoj mini haljini, preko koje je nosila crni, kožni mantil, a osim figurom, plenila je i osmehom.

Pogledajte kako izgleda Ema:

Ema je pre dve godine izlagala u Beogradu i Kragujevcu i bila je najmlađa umetnica koja je imala samostalnu izložbu u Umetničkoj galeriji Narodnog muzeja.

Živi na relaciji Pariz-Beograd. Magistrirala je na Školi lepih umetnosti u Nantu 2018. godine i kaže da porodica podržala njen san da upiše Akademiju i da se bavi vajarstvom. Svojevremeno je rekla i da joj slavno ime ne pomaže, niti odmaže jer želi sama da gradi svoj put.

BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Kurir)