Zvezde i tračevi

POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA I SLAVI NEZAVISNOST ALBANIJE: Greškom ogrnula SRPSKU ZASTAVU, pogledajte je sad!

Autor Dragana Tomašević

Rita Ora objavila slike sa proslave Dana nezavisnosti Albanije

Izvor: Profimedia/LAVU

Pevačica Rita Ora pre nekoliko dana je otputovala na Kosovo, gde je odmah po izlasku iz aviona, dodirnula zemlju. Rođena u Prištini 1990. godine, Rita je nekoliko puta do sada na društvenim mrežama pisala o nezavisnosti Kosova i pokazivala dvoglavog orla, a to je uradila i danas, kada je čestitala Dan nezavisnosti Albanije na svečanosti kojoj je prisustvovala sa suprugom Taikom Vaititijem.

Na jednoj slici koju je objavila na Instagramu pozira pokazujući znak za koji mnogi tvrde da je znak "Velike Albanije", a na drugoj sa njom isti znak pokazuje i njen suprug, reditelj. "Srećan Dan nezavisnosti, Albanijo. Od moje porodice vašoj", napisala je Rita pored ovih slika objavljenih na Instagramu na kojima zajedno sa suprugom pokazuje dvoglavog orla.

Rita je pokazala i snimak sa svečanosti:

Ali, i dvoglavog orla:

RIta je nedavno doživela osudu albanske javnosti zbog bliskog odnosa sa Novakom Đokovićem tokom jednog meča, kada nije skidala osmeh sa lica, kao i kada je tokom nastupa u Budimpešti ogrnula srpsku zastavu.

BONUS VIDEO:

  (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!