Zvezde i tračevi

PRATIM JE NA INSTAGRAMU, ONA MENE NE, VALJDA NISAM ZASLUŽIO: Pre 20 godina snimao s Karleušom - "Želudac mi se prevrnuo"

Autor Dragana Tomašević

Dejan Milićević u emisiji otkrio anegdotu sa snimanja spota za pesmu "Preživeću" koju je otpevao sa Jelenom Karleušom

Izvor: YouTube/RTS Ordinacija - Zvanični kanal/ATA Images/Antonio Ahel

Fotograf Dejan Milićević zaslužan je za lep izgled srpskih pevačica, bilo na omotima albuma, u editorijalima ili spotovima. Pre 23 godine i sam je rešio da se oproba u muzičkim vodama, pa je snimio duetsku pesmu s Jelenom Karleušom "Preživeću", obradu čuvenog hita "I will survive".

Sada je u emisiji na Kurir televiziji otkrio i kako je izgledala ta saradnja, priznao da ga Jelena ne prati na društvenim mrežama, ali i ispričao scenu tokom snimanja zbog koje mu se "prevrnuo želudac"

"Kao jednom umetniku, pogotovu jednom blizancu koji voli sve da proba i kada se sve spoji sa umetnošću, bilo je neminovno da se desi, da poželim da i ja nešto otpevam. Poznavanje Jelenine majke i divne saradnje i druženja rezurtiralo je pesmom koja je obrada poznatog svetskog hita. To je bio njen prvi duet sa nekim iz sveta šoubiznisa, a pesma je doživela veliki uspeh. Kada smo napravili sve to bilo je lako slatko, moja ekipa je napravila spot a naše je bilo samo da odglumimo dobro. Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prešli smo sito i rešeto što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene a i kasnije. Zaista smo uradili neke epik stvari koje će se pamtiti", rekao je Dejan u emisji "Nije sve tako crno" i otkrio anegdote sa snimanja spota:

"Ideja je bila da Jelena hrani gavrana nekim mesom, a oni doneli nekog pitomog, meni se želudac prevrnuo jer sam ja neko ko bi sve životunje ovoga sveta oslobodio, nikada mi životinja ne bi bila u kavezu. Apelujem na Zoo-vrt da se izmesti, tolika nam je Vojvodina, da može da se obezbedi neko prostranstvo da mogu slobodno da žive i uživaju. Eto, ja sam gavrana odmah vratio ali bio je sladak pokušaj moje ekipe. Imali smo neku ribicu u akvarijumu, to je bilo jako simpatično. Ali napominjem, voleo bih da sve životinje budu slobodne. Više volim njih nego ljude".

Pogledajte spot sa Jelenom Karleušom, u kojem je bila gola:

Dejan Milićević i Jelena Karleuša
Izvor: YouTube/Dejan Milićević

 BONUS VIDEO:

(Kurir, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!