Zvezde i tračevi

VOZIO PIJAN, A BRAT OSTAO BEZ VOZAČKE DOZVOLE! Naš pevač otkrio šta se desilo kada ga je POLICIJA zaustavila!

Autor Anja Konstantinović

Nenad Jovanović priznao je kako je jednom prilikom on malo popio, a njegov brat je ostao bez vozačke dozvole.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/ATA Images/Antonio Anhel

Peđa Jovanović Blizanac, danas je jedan od najpopularnijih izvođača, koji i bez prevelike reklame puni koncertne dvorane, i gde god peva napravi sjajnu atmosferu. Nekada je zajedno sa svojim bratom bio deo sastava "Blizanci", kada su obojica započinjali muzičku karijeru. Nenad se na neko vreme povukao iz javnosti, a sada ponovo peva i nastupa.

Pevači retko govore o svojim privatnim životima. Ipak, jednom prilikom Nenad je otkrio da je preuzeo ulogu svog brata, a ista je Peđu koštala vozačke dozvole. Nenad je priznao da je vozio u alkoholisanom stanju, te policijskim službenicima poturio bratovljeva dokumenta.

"Meni su jednom oduzeli njegovu vozačku dozvolu. 0,5 promila je tada bilo dozvoljeno, a ja sam imao 0,6", rekao je Nenad, pa dodao.

"Vozili smo jedan auto i kada sam tražio dokumenta, vidim da su njegova tu, a moja nisu. Dao sam njegovu vozačku i oni su je oduzeli. Ja sam u tom momentu bio Peđa", zaključio je on kroz smeh.

BONUS VIDEO:

(Alo/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!