Pevačica Andreana Čekić, koja je nedavno srpsku prestonicu zamenila austrijskom sve je iznenadila kada je objavila slefi i pokazala kako je u poslednjih par meseci smršala čak 15 kilograma. Kuma Darka Lazića prisustvovala je njegovoj proslavi i tom prilikom je okupila brojne prestavnike medija kojima je odgovorila na zanimljiva pitanja.

Otkrila je kada je poslednji "oprosti Bože", kako glasi jedna od Darkovih novih numera, rekla u saobraćaju - "'Oprosti Bože' sam poslednji put rekla u saobraćaju. Ponašam se u skladu sa Beograđanima, ubacujem se i tako... Dok sam bila fina niko me nije puštao da uđem u kolonu i sad kao malo bahata, ali malo samo", ispričala je pevačica i dodala da kao njena koleginica Dara Bubamara, ponekad vozi brzo: "Dara i ja vozimo isti auto, tačnije istu marku auta, 'mercedes GT', on i ne zna da ide sporo".

Na pitanje da li je nekada sela u automobil s nekim ko je popio, poručila je - "Nisam nikad, bar ne da ja znam. Ja sam neko ko generalno vodi računa kad mene neko vozi. Kad sam sama, šalu na stranu, mogu malo i da dodam gas, ali samo kad sam sama. Mene neko kad vozi ne dam da se pređe 140".

Espresso/Emilija Jovanović, Printskrin, Youtube/Paparazzo Lov // DNK Dara Bubamara, kola

Ona je otkrila i kako na nju utiče alkohol: "Mene radi na pesmu, na 'neću kući', a ako popijem rakiju, onda me tera na karate. Zato ne pijem rakiju. Kad popijem ja pevam, ne može čovek da me ugasi, nikad nisam zaplakala pijana", ispričala je  je Andreana, a zatim objasnila zašto do sada nije izbacivala albume:

"Da sam imala sa kim da radim album ranije, ja bih to i ranije uradila. Prosto nisam imala adekvatnog kompozira. Dopadne mi se jedna pesma, a šest ne. Sada je Dejan Kostić tu i meni se jako dopada njegov rad. Radio mi je već par pesama, i želim da mi uradi ceo album. To je razlog zašto to sada nije dolazilo do albuma".

Instagram/andreanacekic ig

BONUS VIDEO:

Katarina Grujić i Andreana Čekić u provodu Instagram/katarinagrujic.doll

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!