Zvezde i tračevi

ŽENE LUDOVALE ZA NJIM, A ON SILOVATELJ I OSUĐENI MANIJAK! Pamtite manekena iz spota "Aerosmita"? Napastvovao devojčicu!

Autor Marina Cvetković

Maneken koji je trčao go u spotu grupe "Aerosmit" pre trideset godina, uhapšen je ponovo zbog silovanja!

Izvor: YouTube/Aerosmith

Din Keli (52) nekada je bio poznat kao zgodan maneken koga sa traktora pokupe Liv Tajler i Alisija Silverston, u spotu grupe Aerosmit, a zatim go trči za njima... Mnogi ga i dalje pamte kao modela iz 1994. i iznenadiće ih kada saznaju da je on zapravo se*sualni prestupnik, koji je deset godina proveo u zatvoru zbog silovanja, a samo osamnaest meseci nakon što je pušten na slobodu ponovo je uhapšen!

On je lišen slobode zbog pokušaja silovanja trećeg stepena i za se*sualno zlostavljanje, prenosi "Dejli mejl". Bivši maneken, ranije je bio u zatvoru zbog pokušaja da organizuje ubistva i za se*sualne zločine nad maloletnicama.

Mnogima je teško da poveruju da je mladić koji se proslavio ulogom u poznatom spotu, pored ćerke frontmena benda "Aerosmit" i tada popularne glumice, zapravo prestupnik i se*sualni manijak.

Izvor: Youtube/Aerosmith/Screenshot

Na snimcima hapšenja, može se videti drastična promena njegovog izgleda, dok se skriva ispod kačketa i tamnih naočara. Na fotografjama koje su se pojavile u medijima, Din ima dužu kosu i bradu, ispijenog lica sa tamnim podočnjacima. On je 2005. bio osuđen zbog se*sualnog zlostavljanja četrnaestogodišnje devojčice, za šta je priznao krivicu. Njegovo priznanje je bilo deo sporazuma, nakon što je prvobitno bio u zatvoru nakon sumnje da je silovao tri žene. Policija je tada izjavila, da je namamio žene u svoj dom, predstavljajući se kao agent za talente. 

Izvor: Youtube/WWLTV/Screenshot

Keli je takođe proglašen krivim zbog zavere i planiranja ubistva bivših okružnih tužioca Nju Orleansa i jedne od njegovih žrtava. Osuđeni zločinac je ranije prekršio uslovnu kaznu 2014. koristeći društvene mereže, pritom propustivši da registruje svoj telefon u registru se*sualnih prestupnika. Ukoliko bude osuđen zbog najnovijih optužbi, eksperti kažu, da mu sledi zatvorska kazna od dvadeset pet godina, uzevši u obzir njegovu prošlost.

Izvor: Youtube/WWLTV/Screenshot

"Njegovi roditelji su trebali da ga uzmu i presele se na Himalaje, da živi s nekim monasima, jer 'ne' za njega nikada ne znači ne", izjavio je pravni analitičar Džo Ranti za FOX 8, i dodao "robijao je zbog ovakvog ponašanja, i nikako ne može da pređe preko toga. Neko ko je povratnik posle tolike kazne nije čest slučaj. Nisam psihijatar, ali izgleda da kakva god patologija da je u pitanju i dalje je ima." zaključio je Ranti.

(MONDO/M.C)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!