Zvezde i tračevi

MOJ DEČKO JE JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH PRIVREDNIKA U SRBIJI: Procurile fotke, Jovana se odmah oglasila - Zove se Dragan!

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Pink televizije reagovala na društvenim mrežama nakon što su u medijima objavljene slike njenog novog partnera

Izvor: TV Pink / screenshot

Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa Jovana Jeremić, nedavno je otkrila da je u novoj emotivnoj vezi. Pričala je da je on "pravi muškarac", a potom se na društvenim mrežama hvalila skupocenim poklonom koji je od njega dobila za rođendan.

Iako je krila njegov idenitet, danas su u medijima objavljene slike njenog 14 godina starijeg dečka, nastale na svadbi njegovog sina, na kojima se vidi kako se grle i ljube.

Sada je voditeljka rešila da reaguje i objavi njegov identitet:

"Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurele u medije. Unedelju 10,. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i ćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju",  napisala je Jovana na svom Instagram profilu.

Pogledajte kako on izgleda:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO, D.P)