Zvezde i tračevi

PRE DVE GODINE IZGUBIO MILIONE: Ko je dečko Jovane Jeremić - zapošljava 700 ljudi, u toku noći mu izgoreo objekat!

Autor Dragana Tomašević

Jovana Jeremić u centru pažnje zbog novog partnera

Izvor: Pink screenshot

Jovana Jeremić danas je prvi put otkrila identitet svog 14 starijeg dečka, Dragana Stankovića, privrednika o kojem nakon njene Instagram objave bruji domaća javnost.

Jovanin izabranik je vlasnik pekarske proizvodnje u Beogradu, koji je pre dve godine doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1000 kvadratnih metara zbog kotlarnice.

On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je zaposleno u tom trenutku bilo čak 700 zaposlenih.

"Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači svaka im čast na svemu", rekao je Stanković pre dve godine za Novu.

"Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom", rekao je Dragan.

Ovako on izgleda:

(MONDO, 24sedam)

BONUS VIDEO: