Zvezde i tračevi

"SVE MAJKE, PRAVE DOMAĆICE" Sindi Models na udaru stravičnih komentara - izgubila starateljstvo kao Severina, mreže gore

Autor Dragana Tomašević

Ivana Stamenković Sindi je na društvenoj mreži Instagram objavila skrinšotove komentara u kojima se spominju ona i Severina Vučković

Izvor: Instagram/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi, pevačica koja je bila članica grupe Models devedesetih godina, 2015. godine je izgubila starateljstvo nad ćerkom. Sud joj je trajno oduzeo ćerku i dodelio na staranje ocu, a spor kojim je pokušala da vrati dete je izgubila.

Ivana je nekoliko puta u intervjuima isticala da joj je učinjena velika nepravda, a pre 5 godina je pružila i javnu podršku pevačici iz Hrvatske Severini Vučković, kojoj je Vrhovni sud u Hrvatskoj juče oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Sindi je sada na društvenoj mreži Instagram ponovo pružila podršku starijoj koleginici, ali i objavila skrinšotove komentara u kojima se mahom ističe "kakve su majke i ona i Severina".

Izvor: Instagram printscreen / severina

"Sve same domaćice", "Verovatno ni ne znaju kako im se deca zovu", "Nije u redu da dete svaki čas upoznaje nekog maminog dečka", "Obe su uzorne i moralne majke, zato su i izgubile starateljstvo"... samo su neki od neprimerenih komentara.

Sindi je pre pet godina, gostujući u Dnevniku, rekla šta misli o "slučaju Severina".

"Takva vrsta odvajanja deteta od majke, pre svega ostavlja velike posledice na dete. Moja devojčica je pripala mužu kad je imala četiri i po godine i to je jako osetljivo doba za to dete, da u to doba bude odvojeno od majke. To je veliki šok za dete, ne znam da li ljudi koji rade svoj posao razmišljaju o psihičkom stanju deteta. Nebitno je kako se ja osećam kao majka, već kako se oseća to dete i da li su povređena njegova prava", rekila je Sindi za "Nacionalni dnevnik" i pružila podršku koleginici.

 BONUS VIDEO:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!