Zvezde i tračevi

"IMAŠ DECU, SRAM TE BILO" Kanije ponovo na udaru zbog gologu*e žene - milioni na računu, nju si utegao u KRPU!

Autor Dragana Tomašević

Bjanka Cenzori na udaru javnosti zbog skandaloznog izdanja!

Izvor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanije Vest, reper koji je svojevremeno govorio da je "Bog", a potom dao skandalozni intervju u kojem je spominjao Hitlera, godinama unazad nalazi se na udaru javnosti, ali poslednjih meseci je "prešao igricu" i to sve zahvaljujući ponašanju prema novoj supruzi Bjanki Cenzori.

Reper je do sada "svoju muzu" oblačio u pocepane najlon čarape, skandalozne krpice koje joj jedva pokrivaju zadnjicu i bradavice, a kolaps na mrežama nastao je početkom godine kada je objavio da njegova Bjanka tokom 2024. godine neće nositi pantalone.

Rečeno - učinjeno! Na poslednjoj žurci kojoj je prisustvovala Bjanka, nije nosila ni pantalone, ni gaće, ni brus... Pogledajte najnoviji "modni krik":

 Reper je snimak gole supruge objavio na društvenoj mreži Instagram gde su mu pratioci rekli "da im je jasno zašto se Kim Kardašijan razvela od njega", ali i pitali "kako bi voleo da mu se ćerka jednog dana ovako oblači".

Pogledajte i ove modne promašaje:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!