Zvezde i tračevi

JUGOSLOVENSKI GLUMAC U 92. GODINI DOBIO SINA: Dete napravio POLA VEKA mlađoj, ona raspalila o LJUBAVNICAMA

Autor Katarina Bojović

Glumac Zvonimir Rogoz je sina Rafaela dobio u 92. godini.

Izvor: Youtube/Hjezinac 3

Brojni poznati muškarci dobili su naslednike posle pedesete godine života, ali rekorder svakako ostaje jugoslovenski glumac Zvonimir Rogoz koji je sina Rafaela dobio u 92. godini.

Dok je bio živ, po hrvatskoj čaršiji šuškalo se da on zapravo nije biološki otac deteta koje je rodila njegova 56 godina mlađa supruga Agata. Sa druge strane ona je uporno tvrdila da te tračeve plasiraju ljubomorne bivše ljubavnice glumca koji je slovio za jednog od najvećih zavodnika.

Glumac Zvonimir Rogoz važio je za velikog zavodnika, a u braku je bio dva puta. Ušao je u Ginisovu knjigu rekorda, a svojevremeno je bio najstariji aktivni glumac. Poslednju ulogu je odigrao u 100. godini, pred smrt, a dve godine ranije objavio je memoare "Mojih prvih sto godina".

Preminuo je 6. februara 1988. u rodnom Zagrebu, u 101. godini. Školovao se u Beču i Zagrebu, snimao je film i u Pragu, a ostao je prvi stogodišnjak u glumačkoj i pozorišnoj istoriji Hrvatske i Jugoslavije.

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)