Zvezde i tračevi

ROĐEN U SOMBORU I IMA 33 GODINE! Ko je Slaven Došlo, glumac koji večeras "izlazi na crtu" zgodnoj Dragani Kosjerini?

Autor Dragana Tomašević

Glumac Slaven Došlo kao voditelj izbora Pesma za Evroviziju!

Izvor: RTS / Printscreen

Srbija večeras bira prve finaliste u trci za predstavnika na Pesmi Evrovizije, koja će ove godine, zahvaljujući pevačici Lorin, biti održana u Švedskoj.

Na malim ekranima ćemo, već standardno, gledati zgodnu Draganu Kosjerinu i Kristinu Radenković, voditeljku Slagalice, a na bini će im se prvi put pridružiti i glumac Slaven Došlo.

Slaven je nedavno zapalio društvene mreže svojom transformacijom - od mladića koji je glumio u ostvarenjima "Pored mene" i "Panama" do "zveri koja ne izbija iz teretane", prošlo je nekoliko godina, a sada je, zahvaljujući angažmanu na Javnom servisu, interesovanje još veće.

Slaven Došlo
Izvor: ATA Images Antonio Ahel

Slaven Došlo je rođen 1991. u Somboru. Studirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, i već na kraju studija, pod mentorstvom Mirjane Karanović, zaigrao u svom prvom filmu "Pored mene". Usledeo je uspeh i priznanje zbog filma "Panama", nakon čega su usledele uloge u filmovima "Vlažnost" i "Biser Bojane", ali i seriji "Vojna akademija".

Pogledajte kako je nekada izgledao Slaven:

 A, kako sada:

BONUS VIDEO:

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!