Zvezde i tračevi

GRMELA NA SCENI, IZ STUDIJA IZAŠLA U DRUGAČIJEM IZDANJU! Dragana Kosjerina nakon PZE, otišla sa POZNATIM MUŠKARCEM

Autor Katarina Bojović

Dragana Kosjerina oduševila je izdanjima u polufinalnim večerima Pesme za Evroviziju, a kamere su je uhvatile i nakon snimanja.

Izvor: ATA Images

Voditeljku Draganu Kosjerinu dve večeri smo gledali u glamuroznim izdanjima u kojima je vodila polufinalni program "Pesme za Evroviziju", a o njenim odevnim kombinacijama i dalje pričaju svi.

Prve večeri gledaoce je pozdravila u srebrnom miniću, dok je već u drugoj pokrila vitke noge i pred kamere stala u dugoj, elegantnoj haljini. Nakon završene druge polufinalne večeri takmičenja iz studija u Košutnjaku otišla je s glumcem Slavenom Došlom, koji joj je ove godine kolega na velikoj sceni festivala.

Kad su se kamere ugasile i došlo vreme da se ide kući, voditeljku smo uhvatili u ležernijem izdanju. Ona je nakon polufinala obukla usku crnu rolku i kratku suknju u istoj boji, a stajling je upotpunila crnim ravnim čizmicama i dugim kaputom u krem boji.

Pogledajte ih:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)